Welkom!

Op deze pagina vind je informatie voor de huurders van Het huisje in Ouddorp.

Het huisje brengt ons veel plezier en we gaan er met zorg mee om. Fijn als je deze plek dezelfde liefde en aandacht geeft als je ook aan je eigen huis geeft. Zo hebben jullie, maar ook de huurders na jullie en wij er het langste plezier van.

Rick, Dafne, Faas & Philou 

In- en uitchecken

Het huisje is op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur beschikbaar. In verband met de planning van de schoonmaak vragen we je om niet eerder dan 16.00 uur aan te komen. De sleutel van het huisje bevindt zich in een sleutelkluisje naast de voordeur. De code krijg je van ons. 

Uitchecken: Bij vertrek het huisje (veeg)schoon achterlaten, het beddengoed en handdoeken in de kussenslopen bij de voordeur plaatsen, de afwasmachine leeg en het vuilnis afvoeren. Het buitenmeubilair, indien nodig, binnen zetten. De deuren en ramen goed afsluiten (ramen ook niet op kiepstand) en de thermostaat op 15 graden Celsius.

Linnengoed en bedden

Het huisje beschikt over twee tweepersoons boxspringbedden, en een uitschuifbed dat kan worden uitgeschoven tot een volwaardig tweepersoonsbed. Wanneer je aankomt, zijn de bedden voor je opgemaakt (7,50 euro per persoon voor linnengoed). 

In de kast op de eerste verdieping zijn extra dekbedden beschikbaar voor als het koud is.

Baby’s en kinderen

Leuk als je met kinderen komt. Er staan een campingbedje (in de vaste kast boven op de overloop) en een kinderstoel in het huisje. Wel dien je zelf linnengoed mee te nemen voor het bedje. Fijn als je het bedje aan het einde van je verblijf ook weer netjes opruimt.

Er ligt standaard een aankleedkussen, vrij te gebruiken. De trap is boven voorzien van een traphekje, wel zo veilig. 

Daarnaast vind je verschillende spellen en knutselspullen voor jong en oud en voor binnen en buiten. Ruim je alles netjes op na gebruik en meldt het even als er iets op is of kapot gaat, dank!

Keuken- en huishoudapparatuur

De keuken is voorzien van alle gemakken. Er is een oven, waterkoker, Nespresso apparaat, vaatwasmachine, citruspers, broodrooster en staafmixer. In de berging vind je bovendien nog een magnetron.

Er staat een barbecue die op een van de terrassen gebruikt kan worden. Graag zelf zorgen voor houtskool/ briketten en de barbecue na gebruik of uiterlijk bij vertrek leeg en schoon achter te laten.

Het is niet toegestaan om in het huisje te gourmetten.

Mocht je iets missen, laat het ons weten. Mocht er iets kapot gaan, wat kan gebeuren, laat het dan ook weten, zodat we het kunnen vervangen voordat er nieuwe gasten komen.

In de keuken bevindt zich een schakelaar die afzuiging in de badkamer regelt. Dit kan prettig zijn.

Meubilair

We vragen je om de tuinstoelen, kussens van de picknicktafel en de parasol ‘s avonds/ ‘s nachts en bij verwachte regen in de berging te leggen.

De tv is een smart tv, je favoriete apps kunnen dus via de televisie worden afgespeeld. In het geval dat de verbinding is verbroken, verbindt dan opnieuw met de Noordzeepark WiFi. Er hangt een Sonos speaker die vrij te gebruiken is. Je verbindt ermee via de Sonos-app (te downloaden voor Apple en Android).

Honden (maximaal twee) zijn van harte welkom in ons huisje. We vragen je wel om ze beneden te houden en niet op de banken/ stoelen te laten liggen.

Graag bij vertrek de thermostaat altijd naar 15 graden Celsius draaien, de kiepramen sluiten en alle deuren op slot doen.

Parkeren & Fietsverhuur

Voor het huisje zijn twee parkeerplaatsen. In het park zijn verder geen parkeerplaatsen beschikbaar, buiten een klein aantal bij de ingang. We vragen je dan ook vriendelijk om je auto(‘s) netjes op onze eigen parkeerplaatsen te parkeren, zodat ook onze buren er nog naast kunnen staan.

Op het park vind je een fietsverhuurbedrijf, de Mik. Op vertoon van je huissleutel krijg je echter bij RentTourBuy op de Westerweg 22 (bij Landal, 10 minuten lopen) 10% korting op de verhuur van fietsen. 

Bij De Bever verhuur op de Dijkstelweg 12 verhuren ze elektrisch aangedreven vervoermiddelen, zoals Segways en Babboe bakfietsen. 

Elektrische fietsen kunnen in de berging worden gestald en worden geladen als nodig. 

Afval en park voorzieningen

Bij de eendenvijver in het park is de afvalverzameling. Afval wordt gescheiden ingezameld in rest, papier, glas en tuinafval. Volle vuilniszakken direct afvoeren en niet in de tuin wegzetten (in verband met ongedierte). 

In het park zijn twee tennisbanen die vrij bespeeld kunnen worden. Er liggen twee rackets en ballen in het huisje.

Bovendien is er een grote speeltuin bij de ingang van het park en een kleine bij de eendenvijver. Er is een supermarkt met dagelijks warme broodjes (opent om 08.00 uur, geopend van maart tot en met oktober), een restaurant/cafetaria, een wasserette en fietsverhuur.

Algemene informatie

WIFI: 
Gratis beschikbaar, inloggegevens aanwezig in het huisje.

Boodschappen:
Op het park is een ruim gesorteerde supermarkt met dagelijks vers brood (geopend van maart tot en met oktober). Verder zijn er in Ouddorp een Albert Heijn en een Jumbo. Let op: beiden zijn op zondagen en feestdagen gesloten.

De Spar bij het Landal park is wel op zondag open, evenals de Plus in Scharendijke (20 minuten rijden). 

In Ouddorp zijn o.a. een goede kaasboer, slagerij, bakker en viswinkel. Op dinsdagochtend is rondom de kerk van Ouddorp de leuk en uitgebreide weekmarkt. Weekmarkten in de omgeving vind je op https://www.marktenmarkten.nl/gemeente/goeree-overflakkee/

Uit eten:
Kijk voor diverse tips op onze website www.hethuisjeinouddorp.nl/indebuurt of in de blauwe map in het huisje. 

Route naar strand en Ouddorp

Om lopend of fietsend naar het strand te gaan, is er een snellere route beschikbaar (zie kaartje). Je loopt er ongeveer 10 minuten over.

Om lopend of fietsend naar het dorp Ouddorp te gaan, is er ook een snelle route beschikbaar (zie kaartje). Dit is een hele leuke weg om te fietsen. Je fietst er ongeveer 10 minuten over.

Op onze website vind je veel leuke tips voor dingen te doen en te ontdekken in de omgeving. Ook in de blauwe map vind je veel informatie.

 

 

Beheerder/ contact op locatie

 

In geval van vragen, graag contact opnemen met info@hethuisjeinouddorp.nl. In geval van spoed, neem dan via WhatsApp of telefonisch contact op met 06-23790167 (Dafne van Benschop) of met Ouddorp Connection (0187-688508).
Noodnummers vind je bovendien in de blauwe map in de woning.

 

 

 

 

Contact

Nog vragen na het lezen van de informatie? Neem gerust contact op via het formulier of info@hethuisjeinouddorp.nl.